Om os


KM-justering.dk er specialiseret i at ændre km-tæller i bilens instrumenter, og har gennem årene fået viden og erfaring indenfor km justering. Vi sætter kundernes behov og ønsker i fokus. Vi har fokus på vores omkostninger, og det kommer vores kunder til gode ved, da vi vil leverer et professionelt stykke arbejde til konkurrencedygtige priser og ikke mindst "DANMARKS BILLIGSTE".
 
Km-justering udfører ikke kun justering af KM-tal, men kan også nulstille services, slette fejlkoder, samt chiptune biler.
 
Vi udfører arbejdet til konkurrencedygtige priser, og arbejder ikke efter faste tidspunkter. Vi fokuserer på at give kunden det bedste service, derfor har vi valgt at du selv bestemmer  tidspunktet, som passer dig bedst. Vi arbejder alle ugens dage, og kører gerne ud til dig efter aftale.

Vores mål er at blive din fortrukne autoservice værksted (din bil's bedste ven) "landsdækkende". Vi håber endvidere på at tilfredsstille dig bedst muligst. Vi mener dette mål er realistisk, da vi er yderst fleksible og hurtigt kan hjælpe dig. Vi lægger derfor stor vægt på altid at levere enhver opgave til tiden og i den aftalte kvalitet.

km-justering

Opdateringer:

Opdateringer:
København      Torsdag
Århus                Søndag
Vejle/Silkeborg  Søndag
Odense     Øvrige dage

BOOK TID NU Tlf.27406994

-Åbent weekend/helligedage!
-Aflysning skal ske i god tid!
-Tidsbestilling nødvendig!
-Vi forbeholder os ret til tidsændringer!


-->